Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (Bij een zakelijke bestelling geldt dit niet en worden de verzendkosten in mindering gebracht op het te ontvangen bedrag). De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per postpakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@deurenramen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij zwaardere zendingen zijn de transportkosten heen en terug natuurlijk hoger wij zijn bij een retour van bijv een deur genoodzaakt om deze kosten aan u door te berekenen dit bedraagt in Nederland 75 euro en in België minimaal 125 euro indien u de deur door ons transportbedrijf laat ophalen bij een retour.

Voor buitenlandse zendingen kunt u met ons contact opnemen mbt de kosten.

Indien u het op eigen initiatief retourneert draagt u natuurlijk de kosten die u zelf betaald aan de aan u gekozen vervoerder.

Let op, retourneren zonder dit van te voren aan te melden kan niet, onbekende pakketten worden niet aangenomen.

Bij gebruikte of beschadigde producten moeten wij kosten in rekening brengen, wij zullen dit in mindering brengen van het terug te storten bedrag.

Producten die in de winkel en dus niet op de website zijn aangeschaft kunt u niet retourneren, deze zijn in de meeste gevallen wel binnen 14 dagen om te ruilen voor een ander product in overleg en mits ongebruikt.

Voor eventuele extra vragen over het retourneren kun u altijd contact op nemen met onze klantenservice. Dit kan door middel van de mail of telefonisch op 0655904305

Product ruilen?

Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via e-mail. Wel draag u zelf de kosten voor heen en terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

error: